Včasih sploh nisem vedela, kaj komarniki so in seveda živela sproščeno življenje, dokler nisem postala mati in takrat se je vse spremenilo. Postala sem skrbna in pozorna na vse, kar bi lahko škodovalo mojemu otroku in tako me je začel motiti ves mrčes in insekti, ki so zahajali v mojo hišo. Od takrat naprej sem se še kako pozanimala, kako bi ta problem rešila in seveda komarniki so bili prava rešitev.

Ker pa je naša hiša imela veliko oken in bi bilo nesmiselno dati komarnike samo na določena okna, smo si preračunali, da bo strošek kar velik. Tako smo začeli zbirati ponudbe ,kjer so bili všteti vsi komarniki akcija pa je pri različnih ponudnikih bila različna. Tako smo izbrali najugodnejšo in komarniki so kmalu bili montirani na naših oknih. To so bili zunanji fiksni komarniki akcija pa je bila takšna, da smo enega dobili gratis. Od takrat naprej sem bila sproščena z svojim otrokom, ko sem ga videla plaziti po tleh in ni me več skrbelo, da ga bo kaj pičilo. Resnično se je nakup izplačal. 

Vem pa, da se je splačalo zbirati različne ponudbe in dobiti tisto ugodnejšo, kajti komarniki niso poceni in če imate veliko oken, je to velik problem.  Pri nas so to bili komarniki akcija pa je bila tista, ki smo si je želeli in jo tudi dobili. Vsako podjetje, vam lahko pri večjem nakupu ponudi kakšno akcijo, nikar ne kupite takoj, prej se pozanimajte, kje vse se prodajajo in pojdite pogledat, če vam sploh ustrezajo.

Danes si ne predstavljam življenja brez komarnikov in ko gremo kam na dopust, že iščem apartmaje in hotele, ki imajo to urejeno in so kamarniki na njihovih oknih. Moj včasih pravi, da sem obsedena, ko pa na dopustu zagleda popikane otroke, takrat se še kako strinja z menoj.