Danes je dober dan. Zakaj? Ker me je že navsezgodaj zjutraj presenetil klic iz dermatološke klinike v Ljubljani. Dobila sem informacijo, da bo dermatologija Ljubljana poskrbela, da bodo lišaji na moji koži kmalu preteklost. Ne znam vam povedati, kako zelo sem bila vesela, ko so mi po telefonu sporočili to novico. Kmalu bo moja koža spet v prvotnem stanju, brez lusk, rdečice, drobnih ranic in podobno. Brez sramu bom v poletnih mesecih spet lahko oblekla svojo najljubšo obleko.

Pred dobre pol leta, so se mi po celotnem telesu začele pojavljati drobne pike, ki pa so kasneje spominjale na luske. Pike so bile iz dneva v dan večje in bolj izrazite. Zaskrbelo me je, zato sem se iz čiste preventive odločila, da obiščem dermatologa, ki mi bo zagotovo znal pojasniti, kaj bi to lahko bilo. Prepričana sem bila, da mi bo dermatologija Ljubljana s svojimi nasveti znala pomagati. O tem, kako uspešna je dermatologija Ljubljana pri svojem delu, pričajo številni zadovoljni pacienti, ki so se v preteklosti že soočili s spremembami na koži. Strokovnosti ter prijaznosti osebja, ki deluje v dermatološkem centru dermatologija Ljubljana, ne morejo prehvaliti. 

Spremembe na koži so prvi pokazatelj, da se v našem telesu nekaj dogaja. Ponavadi lahko takšno reakcijo povzroči neprimerna prehrana, prevelik stres in podobno. Sama v to kategorijo ne spadam, saj vsak dan uživam zdravo, uravnoteženo prehrano in se izogibam stresnim situacijam. Pike po telesu kljub uporabi številnih krem ter mazil niso izginile, zato sem se odločila za pregled. Celoten postopek je potekal zelo strokovno in dokaj hitro. Po opravljenih preiskavah so me pomirjeno napotili domov, saj sem vedela, da bodo moji težavi prišli do dna. In res je bilo tako. V zelo kratkem času sem dobila rezultate in navodila za nadaljnje zdravljenje pik oziroma lišajev, ki jih imam. Iz lastnih izkušenj vam povem, da dermatologija Ljubljana poskrbi še za tako zapletene kožne bolezni. Neverjetno!