Kako lepo je, če te imajo ljudje radi in kako lepo je, če nisi iz obale in se tvoje prijateljice zberejo na morju skupaj, da ti naredijo presenečenje in ta restavracija Portorož mi bo ostala v spominu za vedno. Včasih sem živela na obali in si ustvarila druščino prijateljic, ki sem mislila, da bodo, ko se bom preselila, pozabile na mene, vendar me niso pozabile, vsako leto je kraj kjer se dobimo restavracija Portorož in obujamo naše spomine in si povemo, kaj se nam dogaja v življenju.

Tako smo šle vsaka svojo pot in ne vidimo se več tako pogosto, kot smo se včasih, ko pa se vidimo smo vse zelo vesele in imamo se neizmerno rade. Nikoli si ne bi mislila, da bodo prijateljstva ostala, vendar so, restavracija Portorož pa poskrbi, da uživamo ob morski hrani in pijači in se zabavamo.

Nismo več mlade in nekako se ne vidimo več sedeti na plaži z steklenicami v roki, tako je restavracija Portorož pravi kraj za nas, da se družimo in obujamo spomine. Včasih smo bile mlajše in nam res ni bilo pomembno kje se dobimo in smo se vedno dobivale na hitri kavi kje v gostilni. Sedaj pa je prišel čas, ko nam pride še kako prav kakšna prestižna restavracija Portorož, da lahko kar nekaj ur presedimo v njej in čvekamo o naših življenjih. 

Tako se vsako leto na moj rojstni dan dobimo in poveselimo, moje drage prijateljice pa si še vedno vzamejo čas, čeprav ima že vsaka svoje življenje in svoje prijatelje, vendar se ne damo. Tako je restavracija Portorož v mojih očeh vedno nekaj dobrega in prazničnega in vedno se bom z veseljem vračala v ta kraj, pa če tudi samo na kavo z svojo družino, čeprav lahko rečem, da je restavracija Portorož rezervirana zame in za moje življenjske prijateljice.