Spoznala sem zelo simpatičnega fanta, takoj sva se razumela, veliko pogovarjala, tudi njegov videz mi je bil všeč. Ker pa je bila zima, smo bili vsi bolj oblečeni in nisem videla, da ima malo večja prsa, temu se reče ginekomastija, dokler seveda nisva skupaj spala. Moram priznati, da me je malo presenetilo, ker je drugače njegova postava kar lepa, ni sedaj, da bi bil debel in tako. Jaz sem enostavno mislila, da je ginekomastija povezana z debelostjo. 

Ker je njega to kar obremenjevalo, se m videla, nisem hotela sprva nič reči, po drugi strani pa se mu ginekomastija tako vidi, da spet nisem vedela, kaj bo rekel, da nisem odkrita, ker ve, da sem videla, da si njegove prsi večje od normalnih. Tako sem vseeno sklenila, da ga vprašam, kako se počuti glede tega in če ga to kaj obremenjuje. Bil je malo zmeden ampak vesel vprašanja, da sem bila odkrita z njim. Prvo je on mene vprašal, če me to moti, seveda me ginekomastija ne moti, so bile moje prve besede, kako bi človeku rekla nekaj, s čimer se itak preveč obremenjuje.

Tako sva se pogovarjala o tem eno uro. Vse mi je povedal, kdaj je videl, da je ginekomastija pri njemu problem, kako se je počutil, kako je spraševal pri zdravniku, če se to da nekako urediti in sam skušal z telovadbo. Vendar ginekomastija ni tako enostavna, najbolj se je rešiš z operativnim posegom.

Tudi to si je že mislil narediti, pa je na koncu obupal, ker ni imel podpore, no sedaj bo drugače, sedaj bom jaz njegova opora in če bo hotel, da se mu ginekomastija operira ga bom 1000 % podpirala in stala ob njemu, če pa se bo odločil, da ne bo naredil nič pa tudi ok. To je njegova odločitev, ginekomastija pa vsekakor ni imeti fajn.