Premalo podpore za Jankovića in pomanjkanje čvrstih hrbtenic na desnici

Če stanje ne bi bilo tako resno, bi rekli, da smo danes v Državnem zboru gledali komedijo. Ker pa je in ker so naši vrli poslanci odlično plačani za to, da opravljajo svoje delo, se marsikomu njihovo sedenje v klopeh, medtem ko bi morali stati v vrsti za glasovnicami za mandatarja v rokah, ne zdi niti najmanj smešno.

Še manj smešno oz. že kar precej žalostno pa je pomisliti na to, da smo kot potencialne vladajoče osebke izbrali ljudi, ki v svojih zrelih letih ne premorejo dovolj poguma, hrbtenice in še česa, da bi kljub drugačnim navodilom šefov strank vseeno pokazali, da imajo lastno voljo in šli v tiste glasovalne kabine. Pa tudi če bi tam glasovnico prečrtali – že s samo gesto bi pokazali, da so ljudje naredili prav, ko so jim zaupali svoje glasove. Tako pa so obsedeli v klopeh kot kakšni bebčki, ki niso sposobni niti preprostega opravila, kot je izpolnitev glasovalnega lističa po navodilih vodstva stranke. Meni je zelo žal, ampak to dejansko niso ljudje, ki bi bili še kadarkoli vredni kakšne odgovorne službe. Če pomislimo, da med njimi sedijo kandidati za ministre je pa njihova pohlevnost še toliko bolj zaskrbljujoča.

Komentiraj


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>